X

Za vaš uređaj je
dostupna aplikacija

latinica  ћирилица
Moja Јahorina
05/12/2019 |  16:42 ⇒ 16:51 | Izvor: RTRS

Radojičić posjetio udruženje "Djeca svjetlosti" (FOTO)

Povodom Međunarodnog dana volontera, gradonačelnik Banjaluke Igor Radojičić posjetio je danas Udruženje za pomoć licima sa autizmom "Djeca svjetlosti".
Posjeta Radojičića Udruženju "Djeca svjetlosti" (foto:banjaluka.rs.ba) -
Posjeta Radojičića Udruženju "Djeca svjetlosti" (foto:banjaluka.rs.ba)

- Volonterima i svim ljudima koji učestvuju u različitim aktivnostima, na ovaj način treba odati priznanje, jer svoju energiju i znanje ulažu u humanost. Sa predsjednicom udruženja "Djeca svjetlosti", koje Grad podržava davanjem besplatnog prostora, razgovarali smo mogućnostima da se za ovo udruženje pronađe veći prostor, jer praktično rade cijeli dan i imaju dosta korisnika – rekao je Radojičić.

Posjeta Radojičića Udruženju "Djeca svjetlosti" (foto:banjaluka.rs.ba)
Mirjana Kojić, predsjednica udruženja "Djeca svjetlosti", kazala je da im je potreban još jedan dodatni prostor s obzirom na veliki broj korisnika. Ona je istakla da u dnevnom centru pomoć dobija šest odraslih osoba i oko 30 djece.

- Ovo je prilika da se svi sretnu na jednom mjestu i vide koji su naši konkretni problemi i kako mogu da pomognu. Mi propagiramo volontiranje i s ponosom možemo reći da iz naših redova dolazi volonterka godine za 2019. godine koju bira Ministarstvo porodice, omladine i sporta – zaključila je Kojićeva.