X

Za vaš uređaj je
dostupna aplikacija

latinica  ћирилица
Moja Јahorina
06/12/2019 |  14:39 ⇒ 18:18 | Izvor: SRNA

Cvijanovićeva: Nova generacija policajaca daje dodatnu snagu Srpskoj (VIDEO)

Predsjednica Republike Srpske Željka Cvijanović izjavila je danas da ulazak nove generacije u sastav Ministarstva unutrašnjih poslova (MUP) obezbjeđuje dodatnu snagu toj instituciji, ali i cijeloj Srpskoj s obzirom na ulogu koju MUP ima u zaštiti ustavnog poretka i života i imovine građana.
Promocija 323 kadeta 20. klase Јedinice za policijsku obuku- Željka Cvijanović - Foto: RTRS
Promocija 323 kadeta 20. klase Јedinice za policijsku obuku- Željka CvijanovićFoto: RTRS

Cvijanovićeva je čestitala polaznicima 20. klase Јedinice za policijsku obuku - Policijske akademije MUP Srpske uspješno završenu obuku.

- Zahvaljujem svima na naporu koji su uložili u školovanju i obuci koju su prošli, njihovim roditeljima koji su stajali iza njih i dijelili te napore i onima koji su bili angažovani u njihovom školovanju - rekla je Cvijanovićeva novinarima nakon svečane promocije 322 kadeta 20. klase Јedinice za policijsku obuku - Policijske akademije u Zalužanima kod Banjaluke.

Ona je izrazila zadovoljstvo da se Srpska svake godine može pohvaliti nečim vrijednim u radu MUP.

- Zadovoljstvo je što mladi policajaci ulaze u novu, profesionalnu, životnu fazu. Biti policajac ne znači samo imati radno mjesto, nego nositi uniformu sa obilježjima Republike Srpske i u svakom momentu biti svjestan izazova, ali i časti, ponosa i patriotizma. Znam da to osjećaju jer se u suprotnom ne bi opredijelili da se bave ovim pozivom - naglasila je Cvijanovićeva.

Prema njenim riječima, ono što mladi policijski službenici počinju da rade tokom cijelog njihovog života davaće doprinos jakoj i stabilnoj Republici Srpskoj.

- Svim pripadnicima MUP želim uspješan profesionalni rad, mnogo sreće i da uvijek budu spremni da riješe izazove u korist svoje Republike - naglasila je Cvijanovićeva.

Svečana promocija 322 kadeta 20. klase Јedinice za policijsku obuku - Policijske akademije MUP-a Republike Srpske održana je danas u Centru za obuku u Zalužanima kod Banjaluke.

Povezane vijesti:

Promovisana 322 kadeta 20. klase Policijske akademije (FOTO/VIDEO)