X

Za vaš uređaj je
dostupna aplikacija

latinica  ћирилица
Moja Јahorina
09/12/2019 |  12:19 ⇒ 12:41 | Izvor: RTRS

Sberbank donirala pet računara Medicinskoj školi u Banjaluci

Sberbank Banjaluka nastoji da što više bude uključena u aktivnosti zajednice u kojoj posluje i da učestvuje u društveno odgovornim projektima.
Donacija Medicinskoj školi (foto: Sber banka Banjaluka) -
Donacija Medicinskoj školi (foto: Sber banka Banjaluka)

S obzirom da je decembar mjesec darivanja, u skladu sa prazničnim raspoloženjem Sberbank Banjaluka je Medicinskoj školi u Banjaluci donirala pet računara, kako bi spremni dokčekali novu 2020. godinu.

Računari su namijenjeni računarskom kabinetu ove škole, a učenicima će omogućiti kvalitetniji i sadržajniji rad.

Vladimir Јagodić, direktor Medicinske škole u Banjaluci je u ime škole preuzeo računare, te se zahvalio Sberbanci što je prepoznala njihove potrebe, te što je ovom donacijom dala značajan doprinos ovoj školskoj ustanovi u budućnosti.

Takođe je istakao da će ovi računari poboljštati proces rada same škole, a učenicima omogućiti sticanje znanja i vještina koje su im neophodne na putu ličnog i profesionalnog razvoja.

Iz Sberbank Banjaluka su naglasili da obrazovanje ima jako važnu ulogu u svakom društvu, i da se trude da svojim donacijama osavremenjuju nastavni proces u mnogim školskim ustanovama u Republici Srpskoj.

Društvena odgovornost je jedno od osnovnih načela poslovanja ove banke i važan je dio korporativne kulture.

Kažu i da ova donacija predstavlja samo neke u nizu aktivnosti humanitarnog karaktera, kroz koje mogu stvoriti bolje i naprednije okruženje za sve.