X

Za vaš uređaj je
dostupna aplikacija

latinica  ћирилица
Moja Јahorina
10/12/2019 |  09:43 ⇒ 09:45 | Izvor: RTRS

Selak: Očekujemo još veći rast

Predsjednik Gradskog odbora Socijalističke partije Banjaluka Goran Selak rekao je da će Socijalisti nastaviti sa rastom u najvećem gradu Republike Srpske, kao i da će na Lokalnim izborima naredne godine ostvariti znatno bolji rezultat u odnosu na prethodne izborne cikluse.
Socijalistička partija - Foto: RTRS
Socijalistička partijaFoto: RTRS

Selak ističe da SP u Banjaluci ima povjerenje sve većeg broja građana, ali i da je to povjerenje zasluženo.

Prema njegovim riječima, dogovoreno je proširenje saradnje sa Gradskim odborom Socijalističke partije Srbije u Beogradu, kao i međusobna podrška u izbornim aktivnostima.

- Evidentan je napredak u radu, a broj novih članova pokazuje da smo na pravom putu da ostvarimo još bolje rezultate nego prethodnih godina. Sinoć smo na proširenoj sjednici Gradskog odbora dogovorili aktivnosti za predstojeći period i izabrali Gradski izborni štab za Lokalne izbore 2020. Pored toga, stalno smo na terenu sa građanima i vrlo dobro znamo koliku podršku imamo i šta možemo da očekujemo. U Srbiji će se izbori održati na proljeće, dok su kod nas izbori na jesen. Prema sporazumu o saradnji, predviđena je međusobna pomoć u izbornim kampanjama i to je segment kojem ćemo posvetiti veću pažnju – istakako je Selak.

Banjalučki Socijalisti sinoć su u Sali Narodnog pozorišta Republike Srpske održali proširenu sjednicu Gradskog odbora na kojoj su se obratili predsjednik SP Petar Đokić i predsjednik Gradskog odbora SPS Beograd Nikola Nikodijević.

Gradski odbor Banjaluka dobio je podršku rukovodstva partije za planirane aktivnosti a kako ističu, posebno raduje dalje intenziviranje saradnje sa SPS Beograd.