X

Za vaš uređaj je
dostupna aplikacija

latinica  ћирилица
12/12/2019 |  08:32 ⇒ 08:33 | Izvor: SRNA

Dačić: Inženjering laži ne može da potre monstruoznost zločina nad Srbima

Ministar spoljnih poslova Srbije Ivica Dačić izjavio je da, koliko god da se Albanci na Kosmetu bavili inženjeringom laži - od Račka pa do čuvene cifre od 20.000 silovanih Albanki, ništa neće moći da potre monstruoznost "Žute kuće", Goraždevca, Starog Grackog, napada na autobus "Niš ekspresa".
Ivica Dačić (Foto: Anadolija) -
Ivica Dačić (Foto: Anadolija)

- A koliko znamo za te masakre nad Srbima u toj "uređenoj" državi" - niko nije odgovarao - rekao je Dačić za Večernje novosti.

On je, reagujući na izjavu savjetnika ministra spoljnih poslova samoproglašenog Kosova Јetljira Ziberaja da srpski zvaničnici, uključujući predsjednika Srbije Aleksandra Vučića i direktora Kancelarije Vlade Srbije za Kosovo i Metohiju Marka Đurića "nikada ne smiju da spavaju mirno zbog genocida na Kosmetu", rekao da je Ziberaj zaražen sindromom svog šefa Bedžeta Pacolija.

- Sve te optužnice za navodne zločine koje najavljuju služe isključivo da se medijski zatrpa činjenica da su presvučene teroriste OVK, koji su doskora zauzimali važne funkcije, počeli da pozivaju u Hag - rekao je Dačić.