latinica  ћирилица
14/12/2019 |  12:48 ⇒ 12:48 | Autor: SRNA

Dodik čestitao Majdovu osvajanje bronze u Kini

Srpski član Predsjedništva BiH Milorad Dodik čestitao je reprezentativcu Srbije u džudou Nemanji Majdovu iz Istočnog Sarajeva osvajanje bronzane medalje na Masters turniru u Kini, čime je obezbijedio normu za učešće na Olimpijskim igrama.
Milorad Dodik - Foto: RTRS
Milorad DodikFoto: RTRS

Dodik je naglasio da je Nemanja Majdov, zajedno sa svojim ocem Ljubišom koji mu je trener, po ko zna koji put pokazao svoju superiornost, srčanost i snagu na sportskom terenu.

- Јoš jednom ste sve nas, koji stojimo uz Vas i podržavamo Vaš sportski duh i snagu, učinili ponosnim i srećnim. Republika Srpska i Srbija ponosni su što ste osvajanjem ove medalje definitivno osigurali svoje učešće na Olimpijskim igrama - istakao je Dodik u čestitki.

Srpski član Predsjedništva BiH poželio je Nemanji i njegovom ocu Ljubiši Majdovu još mnogo uspjeha i medalja, kao i lične i porodične sreće.

- Želim da u godinama koje su pred Vama nastavite da nižete pobjede i ostanete veliki sportista hrabrog srca koji će još dugo gospodariti na sportskim takmičenjima - naglasio je Dodik.