X

Za vaš uređaj je
dostupna aplikacija

latinica  ћирилица
Moja Јahorina
14/12/2019 |  15:40 | Izvor: B92

Biković u glavnoj ulozi u ruskoj hit komediji "Sluga" (VIDEO)

Objavljen je trejler za rusku hit komediju "Sluga" u kojoj glavnu ulogu tumači srpski glumac Miloš Biković.
Miloš Biković (foto:Promo) -
Miloš Biković (foto:Promo)

Premijera filma zakazana je za 27. decembar, a istog dana film će početi da se prikazuje na redovnom repertoaru bioskopa.

Biković glumi glavnog junaka Grigorija "Grišu", rođenog u bogataškoj porodici. Mladi Griša je toliko ušuškan u svom lagodnom životu da misli da je "iznad zakona". Kada ode predaleko u svojim ispadima i biva suočen sa zatvorskom kaznom, njegov otac preduzima radikalne mjere i uz pomoć starog prijatelja, psihologa, smišlja plan kako da rehabilituje svog neposlušnog sina.

Griša upada u izrežiranu saobraćajnu nezgodu, a kada dođe sebi, biće 1860. godina, a on će se naći na velikom seoskom imanju, kao obični sluga, bez veza i bez primjesa života kakav je do tada živio.

Ljudi koji ga okružuju na imanju su takođe sluge i nikada nisu čuli za recimo - mobilne telefone. Griša prolazi težak put od razmaženog bogataša do čovjeka koji cijeni mala životna zadovoljstva i vrijedan rad, koji upoznaje dobre strane pravog prijateljstva i naravno, ljubavi.

U filmu koji je režirao Klim Šipenko, pored Bikovića igraju i Ivan Ohlobistin, Marija Mironova, Aleksandr Samojlenko, Aleksandra Bortič, Olga Dibceva...