latinica  ћирилица
14/12/2019 |  20:09 ⇒ 20:10 | Autor: SRNA

Cvijanović: Evidentan razvoj opštine Stanari pod okriljem SNSD-a (FOTO)

Potpredsjednica SNSD-a Željka Cvijanović rekla je večeras da je ta stranka jasno definisala politiku u Stanarima s ciljem da ova opština ona ima budućnost i planski napreduje.
SNSD-Stanari - Foto: RTRS
SNSD-StanariFoto: RTRS

Cvijanovićeva je navela da je ponosna na sve ono što je Opštinski odbor SNSD-a uradio u Stanarima u proteklom periodu.

Ona je rekla da je SNSD pomogao da republičke institucije daju podsticaj nekim prioritetima Stanara s ciljem razvoja ove opštine koji je danas evidentan.

- Tu se priča ne završava. Imamo još mnogo ideja i planova koje ćemo ovdje realizovati kroz našu partijsku strukturu, sa koalicionim partnerima i uz podršku republičkih vlasti - navela je Cvijanovićeva i dodala da je riječ o različitim infrastrukturnim projektima, unapređenju ukupnog ambijenta i aktivnostima na povećanju broja radnih mjesta.

Cvijanovićeva, koja je prisustvovala Opštinskoj konferenciji SNSD-a Stanari, rekla je da je ta stranka imala dobre rezultate i u ostalim lokalnim zajednicama u Srpskoj, kojima upravlja zajedno sa koalicionim partnerima.

- To donosi boljitak koji se osjeti na lokalnom terenu, a ozbiljni pomaci su rezultat tijesne saradnje lokalnih zajednica u svim društvenim sferama sa republičkim vlastima i institucijama - rekla je Cvijanovićeva.

Foto: RTRS

Na drugoj Opštinskoj konferenciji SNSD-a Stanari za predsjednika Opštinskog odbora ponovo je izabran Goran Јerinić, koji je rekao da ovaj odbor i u narednom mandatu očekuju nove obaveze i izazovi s ciljem da se unaprijedi kvalitet života stanovnika Stanara.

- Želimo da obezbijedimo što bolji ambijent za život i rad u našoj lokalnoj zajednici - rekao je Јerinić.

On je istakao da je SNSD u Stanarima u proteklom periodu imao dobre rezultate i zahvaljujući podršci sa republičkog nivoa.

- Tu saradnju ćemo nastaviti. Stanari su perspektivna i stabilna opština koja želi i dalje da se razvija - naveo je Јerinić.

Konferenciji su prisustvovali rukovodstvo opštine Stanari, gradonačelnik Doboja Boris Јerinić, narodni poslanik SNSD-a Denis Šulić, brojni funkcioneri SNSD-a iz Dobojske regije, gosti iz drugih stranaka, te brojni članovi i simpatizeri ove stranke.