latinica  ћирилица
16/12/2019 |  14:11 ⇒ 21:32 | Autor: SRNA

Neophodna saradnja svih subjekata sa Vladom i lokalnim zajednicama

Predsjednica Republike Srpske Željka Cvijanović istakla je danas neophodnost saradnje svih subjekata u javnom sektoru sa Vladom Srpske i sa lokalnim zajednicama kako bi bili ostvareni prioritetni ciljevi, jača i bolja Republika Srpska, odnosno jači subjekti i odgovorne institucije i ustanove.
Željka Cvijanović u Bijeljini - Foto: RTRS
Željka Cvijanović u BijeljiniFoto: RTRS

Cvijanovićeva je danas održala sastanak sa direktorima javnih ustanova, preduzeća i fondova sa sjedištem u Bijeljini, naglasivši da od svih učesnika sastanka u narednom periodu očekuje puni angažman, posvećenost i još bolje poslovne rezultate, saopšteno je iz kabineta predsjednika Republike Srpske.

Direktori javnih ustanova, preduzeća i fondova, svako iz svoje oblasti, prezentovali su Cvijanovićevoj aktuelnu situaciju, upoznali je o tekućim programima i predstavili planove za naredni period.

Na sastanku su učestvovali direktori Fonda za penzijsko i invalidsko osiguranje Republike Srpske Mladen Milić, Fonda za dječiju zaštitu Republike Srpske Nedeljko Јović, Јavne ustanove "Vode Srpske" Miroslav Milovanović, Rudnika i termoelektrane "Ugljevik" Čedomir Stojanović i "Elektro-Bijeljine" Vaso Arsenović.

Sastanak je održan u sjedištu Fonda PIO.