latinica  ћирилица
22/12/2019 |  11:11 ⇒ 19:55 | Autor: RTRS

Najmlađi humanitarci na prijemu kod predsjednice Srpske (FOTO)

Predsjednica Republike Srpske Željka Cvijanović upriličila je danas u Palati Republike svečani prijem za učesnike humanitarne akcije "S ljubavlju hrabrim srcima".

Predsjednica Republike Srpske izrazila je zadovoljstvo što će djeca i ove godine učestvovati na donatorskoj večeri "S ljubavlju hrabrim srcima" i pomoći svima kojima je potrebno.

Foto: RTRS

- Donatorsko veče organizujemo deset godina i prošle godine smo odlučili da u akciji sa institucijama Republike Srpske učestvuju djeca i naši mladi talenti - rekla je predsjednica Cvijanović.

Foto: RTRS

Predsjednica Republike je zahvalila svima koji su došli iz Srbije i Poljske kako bi učestvovali u akciji i pomogli djeci kojima je pomoć potrebna.

Foto: RTRS

- Znam da ste dobri i da su svi ponosni na vas. Hvala vam što ste došli i što će te učestvovati u donatorskoj večeri - rekla je predsjednica Republike Srpske.

Donatorsko veče "S ljubavlju hrabrim srcima" centralna manifestacija humanitarne akcije pod pokroviteljstvom predsjednice Republike Srpske Željke Cvijanović, biće održano danas u Kulturnom centru Banski dvor u Banjaluci.

Foto: RTRS

Ova tradicionalna akcija održava se deseti put, a ove godine cilj je da se prikupi novac za izgradnju dva dnevna centra za djecu s poteškoćama u razvoju, u Banjaluci i Trebinju.
 Foto: RTRS

Povezane vijesti:

Srpska pokazuje humanost - S ljubavlju hrabrim srcima