X

Za vaš uređaj je
dostupna aplikacija

latinica  ћирилица
06/01/2020 |  21:38 ⇒ 21:42 | Izvor: vecernjenovosti

Migranti napali ženu

Grupa migranata napala je danas ženu u Ulici patrijarha Varnave na Vračaru, kada je pokušala da ih zaustavi u krađi stvari iz dvorišne ostave.
Policija Srbije (arhiva) -
Policija Srbije (arhiva)

Samo pukom srećom i zahvaljujući reakciji komšija i prolaznika ona je samo lakše povrijeđena, a uhapšeni su i vinovnici incidenta koji je mogao da se završi tragedijom.

Kako saznaju Novosti, sve se dogodilo oko 14 časova. Na ovoj adresi se inače nalaze i objekti predviđeni za rušenje i u njih su se uselili migranti koji, prema priči stanara, često kradu i uzimaju stvari iz okolnih stanova i objekata.

- Komšinica je naišla i vidjela ih, a prepoznala je i svoje stvari koje su migranti pokušali da iznesu. Oni su bili u blizini kapije i potrčala je ka njima kako bi ih zaustavila – čuli su novinari od žene koja je očevidac događaja.

- Oni su krenuli bodežom ka njoj kada smo naišli suprug i ja i potrčali smo da joj pomognemo.

Na viku su odreagovali i prolaznici i uletjeli su da pomognu, a iz stana je izašao i sin napadnute žene, koga su migranti pokušali da rane šilom.

- Nastao je opšti metež, pozvani su policija i Hitna pomoć – rekla je žena očevidac. – Oni su ubrzo stigli i uhapsili dvojicu migranata. Trojica su pobjegla. Policija je ušla u objekte u kojima oni borave i tamo zatekla još nekolicinu.

Samo pukom srećom i zahvaljujući građanima žena je lakše povrijeđena i bio joj je povišen pritisak. Policijski uviđaj je završen oko 16 časova, vinovnici su privedeni, a stanari iz Patrijarha Varnave 3 ostali su uznemireni, posebno što se incident dogodio na Badnji dan.