latinica  ћирилица
10/01/2020 |  13:22 | Autor: SRNA

Prijedor: Tokom praznika od više lica oduzeto vatreno oružje

Kod više lica na području u nadležnosti Policijske uprave Prijedor pronađena je i oduzeta određena količina vojnog naoružanja čije držanje je građanima zabranjeno, kao i vatrenog oružja za ličnu bezbjednost, saopšteno je danas iz ove uprave.
Prijedor - Policijska uprava - oduzeto oružje - Foto: SRNA
Prijedor - Policijska uprava - oduzeto oružjeFoto: SRNA

Od lica čiji su inicijali G.Ј. iz Kozarske Dubice 31. decembra je privremeno oduzeta automatska puška "M-70" u ugostiteljskom objektu u toj opštini.

Od lica A.M. iz Prijedora privremeno su oduzeta dva pištolja 1. januara u Kozarcu, a ovo lice osumnjičeno je i za krivično djelo tjelesna povreda.

U pretresu stambenog objekta koji koristi lice sa incijalima R.Đ. iz Kozarske Dubice 3. januara su u toj opštini pronađene i privremeno oduzete puška "M-48" i automatska puška "M-70".

Od lica D.V. iz Prijedora 5. januara je privremeno oduzeta automatska puška "kalašnjikov" u ugostiteljskom objektu u Omarskoj.

Nakon dokumentovanja i kompletiranja predmeta, Okružnom tužilaštvu Prijedor biće dostavljeni izvještaji protiv ovih lica zbog krivičnog djela nedozvoljena proizvodnja i promet oružja ili eksplozivnih materija.