latinica  ћирилица
10/01/2020 |  16:25 | Autor: RTRS

Produžen prvi krug glasanja za MAC: Nominujte svoju Јutjub zvijezdu

Bliži se finiš prvog kruga glasanja za Bioxgn MAC, a interesovanje glasača je premašilo sva očekivanja: više od milion onlajn glasova do sada je pristiglo putem sajta musicawardsceremony.com. Glasači iz svih zemalja svijeta dali su glasove svojim favoritima, raspoređenim u 17 kategorija.
Nominuj jutjub zvijezdu (foto:musicawardsceremony.com) -
Nominuj jutjub zvijezdu (foto:musicawardsceremony.com)

Zbog ogromnog interesovanja, prvi krug glasanja biće produžen do 15. januara, a svi koji su do sada glasali, dobijaju mogućnost za još 10 onlajn glasova po kategoriji, najavljuju organizatori.

Trenutno je u konkurenciji više od 600 numera, a najbolje rangirane prema glasovima publike ulaze u drugu fazu glasanja.

Druga faza glasanja za Bioxgn MAC donosi i jednu novinu – novu kategoriju! Pratioci MAC Instagram profila www.instagram.com/p/B7EJ7U8Jck9/ do 15. januara mogu nominovati svoju omiljenu Јutjub zvijezdu, a u drugom krugu glasanja i nominovani iz te kategorije nadmetaće se za prestižno MAC priznanje.

Kategorija Јutjub zvijezda uvodi se kao podrška mladim izvođačima koji nisu stariji od 21 godine, a Instagram pratioci koji ih nominuju dobijaju mogućnost da osvoje ekskluzivne VIP ulaznice za ceremoniju 27. januara u beogradskoj Štark Areni.