latinica  ћирилица
13/01/2020 |  12:12 ⇒ 12:52 | Autor: SRNA

Ponuda Srpske na Sajmu turizma u Beču

Turistička organizacija Republike Srpske učestvovaće na Međunarodnom sajmu turizma u Beču, koji će biti održan od četvrtka do nedjelje, 16. do 19. januara.
Srpska na sajmu u Beču (Foto: palelive.com) -
Srpska na sajmu u Beču (Foto: palelive.com)

Turistička organizacija Srpske će ponudu i usluge predstaviti na izložbenom prostoru Predstavništva Republike Srpske u Beču, najavljeno je iz ove organizacije.

- Promocija na ovom sajmu je nastavak aktivnosti i uspješne saradnje sa Predstavništvom, sa kojim smo u proteklom periodu intenzivno radili na studijskim putovanjima za turističke stručnjake, fotografe, novinare, predstavnike institucija iz Austrije i tako direktno promovisali naše turističke destinacije na austrijskom tržištu - navedeno je u saopštenju.

"Ferijenmese 2020" najznačajniji je sajam turizma u Austriji koji okuplja oko 150.000 posjetilaca, te oko 850 izlagača iz više od 80 zemalja.

Osim Turističke organizacije Republike Srpske, na štandu će se predstaviti Turistička organizacija Trebinje, destilerija Monogram i Turistička organizacija grada Beograda, gdje će u fokusu pažnje biti destinacije i programi u Srpskoj koji su za turiste atraktivni u predstojećoj sezoni proljeće/ljeto.