latinica  ћирилица
13/01/2020 |  12:47 ⇒ 12:58 | Autor: RTRS

Dječiji sajam "Banjaluka 2020" u Sportskoj dvorani Borik

Pod pokroviteljstvom Grada Banjaluke, u maju 2020. godine, odnosno 23. i 24. maja, održaće se do sada najkvalitetniji i programom najbogatiji 2. Dječiji sajam "Banjaluka 2020"!
Dječiji sajam "Banjaluka 2020" -
Dječiji sajam "Banjaluka 2020"

Sajam koji predstoji sljedbenik je prošlogodišnjeg 1. Dječijeg sajma "Banjaluka 2019".

Sajamska priča koja je počela u maju 2019. godine, bila je idejni temelj za fantastičan sajam koji nas očekuje tokom pretposlednjeg vikenda u maju.

U sklopu Sportske dvorane "Borik", mališani Banjaluke će zajedno sa svojim roditeljima i čitavom porodicom imati mogućnost da uživaju u do sada najraznovrsnijoj sajamskoj ponudi.

Na sajmu se očekuje ponuda proizvoda iz svijeta igračaka, slatkiša, njege za djecu, tehnologije, ali i ponude sportskih aktivnosti neophodnih za pravilan razvoj mališana, kao i za njegovanje sportskog duha od malih nogu.

Na dječijem sajmu očekuje posjetioce i nekoliko raznovrsnih kutaka, po mjeri svakog mališana: gejming kutak, sport kutak, baby kutak, zdrava hrana kutak ali i kreativni kutak za mališane sklone kreativnom izražavanju.

Ova sajamska manifestacija nije samo događaj za djecu, već i za čitavu porodicu!

Tokom trajanja sajma, roditelji i svi oni koji odvoje svoje vrijeme za porodičnu posjetu Dječijem sajmu, uživaće u bogatom i zanimljivom sajamskom programu, ali i festivalskom dijelu programa, za čiju organizaciju će se potruditi mališani iz predškolskih ustanova Grada Banjaluke.