latinica  ћирилица
15/01/2020 |  11:10 ⇒ 11:19 | Autor: Agencije

Bili Ajliš napisala pjesmu za film o Bondu

Bili Ajliš će izvoditi naslovnu pjesmu za 25. film o DŽejmsu Bondu "Nije vrijeme za umiranje", potvrdili su producenti.

Talentovana i popularna osamnaestogodišnja pjevačica Bili Ajliš, nominovana za prestižnu muzičku nagradu Gremi, zajedno sa svojim starijim bratom Fineasom, napisala je naslovnu pjesmu za film o Bondu i tako je postala najmlađi umjetnik koji je napisao i izvodio naslovnu numeru filmova o voljenom agentu 007.

- Lud je osjećaj biti dio svega ovoga. Biti u prilici da napišeš naslovnu pjesmu za film koji je dio tako legendarnog serijala, velika je čast. Ovo je najuzbudljivija franšiza koja je ikada postojala. Јoš sam u šoku - otkrila je pjevačica.

- Čitav život sam maštao da napišem pjesmu za film o Bondu. Veoma smo srećni na prilici da imamo udjela u ovako legendarnoj franšizi - rekao je njen brat Fineas.

U filmu "Nije vrijeme za umiranje" Bond je napustio službu i uživa u mirnom životu na Јamajci. Njegov mir neće trajati dugo, kada se pojavi njegov stari prijatelj iz CIA Feliks Liter moleći ga za pomoć. Misija u kojoj je potrebno da izbave kidnapovanog naučnika ispostaviće se mnogo komplikovanija nego što je bilo očekivano i navešće Bonda na trag misterioznom zlikovcu koji je naoružan novom, opasnom tehnologijom.

Novi film o Bondu u ovdašnje bioskope stiže 2. aprila, a vjeruje se da će ovo biti posljednji put da u ulozi tajnog agenta 007 gledamo Danijela Krejga.