latinica  ћирилица
15/01/2020 |  12:26 ⇒ 12:26 | Autor: SRNA

Banjaluka: Uhapšeno pet lica, pronađeni spid, ekstazi, marihuana

Policija je u Banjaluci uhapsila pet lica kod kojih su pronađeni spid, ekstazi, marihuana i vaga za precizno mjerenje.
PU Banjaluka - Foto: RTRS
PU BanjalukaFoto: RTRS

Pripadnici Policijske stanice za intervencije juče su uhapsili lice čiji su inicijali M.M, od kojeg su oduzeli više od dva grama spida, 1,45 grama marihuane i dvije tablete ekstazija, saopšteno je iz banjalučke Policijske uprave.

- Protiv ovog lica slijedi podnošenje izvještaja Okružnom javnom tužilaštvu Banjaluka zbog sumnje da je počinilo krivično djelo nedozvoljena proizvodnja i promet droge - naveli su iz policije.

U saopštenju je navedeno je istog dana uhapšeno i lice čiji su inicijali Ј.T, od kojeg su oduzeti 115 grama marihuane i vaga za precizno mjerenje.

- Protiv Ј.T. će banjalučkom Okružnom javnom tužilaštvu biti podnesen izvještaj o počinjenom krivičnom djelu nedozvoljena proizvodnja i promet droge - naveli su iz policije.

Iz banjalučke Policijske uprave navode da su juče od lica čiji su inicijali M.I. oduzete dvije tablete ekstazija.

- Lice M.I. je uhapšeno i slijedi podnošenje zahtjeva za pokretanje prekršajnog postupka zbog počinjenog prekršaja Zakona o proizvodnji i prometu droge - navedeno je u saopštenju.

Pripadnici Policijske stanice Lazarevo su juče od lica čiji su inicijali M.M. oduzeli jednu tabletu ekstazija, a kod lica čiji su inicijali S.G. pronašli oko dva grama spida.

- Ova lica su uhapšena i slijedi podnošenje zahtjeva za pokretanje prekršajnog postupka zbog počinjenog prekršaja Zakona o proizvodnji i prometu droge - naveli su iz policije.