latinica  ћирилица
19/01/2020 |  15:06 | Autor: B92

Rebić u sudijskoj nadoknadi donio pobjedu Milanu

Fudbaleri Milana su rezultatom 3:2 pobijedili Udineze na "San Siru" u utakmici 20. kola italijanske Serije A.

Milan je prije ovog kola imao samo bod više od Udinezea, a ova dva rivala pružila su sjajnu fudbalsku predstavu u "gradu mode".

Utakmica samo što je počela i već je Udineze stigao do vođstva, kada je u 6. minutu Јens Striger Larsen postigao pogodak i donio veliku radost gostima.

Udineze je bio konkretniji u tom prvom djelu igre, da bi se u drugih 20-ak minuta prvog poluvremena i Milan probudio i zaigrao dosta bolje, ali do izjednačenja nisu mogli.

Kada je počelo drugo poluvrijeme, Ante Rebić je u igru ušao umjesto Đakoma Bonaventure i to se ispostavilo kao fantastičan potez Stefana Piolija, pošto je Rebić samo dva minuta kasnije donio Milanu izjednačenje.

Inicijativa rosonera se itekako isplatila, pa je Teo Ernandes u 71. minutu donio potpuni preokret. To ipak nije bilo sve pošto je Kevin Lazanja u 85. minutu postigao i drugi gol za Udineze i kreirao pravu dramu.

Sve je ličilo na to da će Udineze otkinuti bodove Milanu, ali je Ante Rebić u sudijskoj nadoknadi ponovo bio odlično postavljen i u 93. minutu utakmice donio veliku pobjedu Milanu.