X

Za vaš uređaj je
dostupna aplikacija

latinica  ћирилица
Tvoje lice zvuči poznato
21/01/2020 |  15:55 ⇒ 15:57 | Izvor: sputniknews.com

Ruska Anđelina Džoli zvijezda Instagrama (FOTO)

Zvijezda Instagrama Alina Carahova, porijeklom iz Sjeverne Osetije, nedavno je zapala za oko nekolicini korisnika interneta zbog svoje očigledne sličnosti sa poznatom američkom glumicom Anđelinom Džoli.
Ruska Anđelina Džoli  (Foto:ts8ali/instagram) -
Ruska Anđelina Džoli (Foto:ts8ali/instagram)

Dok neki korisnici društvenih mreža hvale nevjerovatan izgled ruske ljepotice i dive se njenoj sličnosti sa holivudskom slavnom glumicom Anđelinom Džoli, postoje i oni koji tvrde da je njen izgled samo proizvod plastične hirurgije.

Uprkos činjenici da njenih pratilaca trenutno ima relativno malo (manje od 20.000), čini se da je sve više ljudi počelo da primjećuje njen lijep izgled i šarm.

Komentarišući fotografije koje je objavila na mreži, Alinini obožavaoci pohvalili su njen izgled i zamolili je da otkrije tajnu svoje ljepote.

      View this post on Instagram

V konce koncov čeloveku dana vsego odna žiznь . Ot čego že ne prožitь ee kak sleduet?

A post shared by Alina Tsarakhova (@ts8ali) on Jan 20, 2020 at 7:50am PST

Međutim, njeno pojavljivanje na društvenim mrežama privuklo je veliki broj kritika u kojima se ističe da je Alinin izgled samo proizvod plastične hirurgije.

      View this post on Instagram

A post shared by Alina Tsarakhova (@ts8ali) on Jan 8, 2020 at 7:29am PST

Prema lokalnim medijima, Carahova živi relativno skromnim životom koji se ne može uporediti sa glamurom holivudske poznate ličnosti. Carahova, kako se navodi, većinu dio svog vremena posvećuje odgajanju sina.

      View this post on Instagram

A post shared by Alina Tsarakhova (@ts8ali) on Jan 12, 2020 at 5:06am PST