latinica  ћирилица
22/01/2020 |  15:48 ⇒ 17:45 | Autor: RTRS

Savjet ministara opredijeljen za reformske mjere (FOTO)

Predsjedavajući Savjeta ministara Zoran Tegeltija primio je danas u Sarajevu delegaciju Razvojnog programa Ujedinjenih nacija, predvođenu zamjenicom direktora za Evropu i centralnu Aziju UNDP-a Agi Vereš.
Tegeltija-Vereš - Foto: RTRS
Tegeltija-VerešFoto: RTRS

Na sastanku je razgovarano o dosadašnjoj saradnji Savjeta ministara i UNDP-a, kao i o mogućnostima daljnje realizacije projekata od značaja za građane BiH

Tegeltija je naglasio da je novi saziv Savjeta ministara opredijeljen, da uz puno uvažavanje nadležnosti svih nivoa vlasti, nastavi predano da radi na realizaciji reformskih mjera s ciljem ekonomskog razvoja i poboljšanja privrednog i poslovnog ambijenta u BiH.

Tegeltija je istakao i da su svi dosadašnji projekti sa UNDP-om uspješno realizovani, izrazivši zahvalnost na pomoći koju je UNDP pružio institucijama i građanima BiH kroz različite programe Ujedinjenih nacija.

Vereševa je čestitala je predsjedavajućem Savjeta ministara stupanje na novu funkciju, izrazivši očekivanje da će dobra saradnja biti nastavljena i ubuduće.

Sastanku su prisustvovali rezidentna predstavnica UNDP-a u BiH Stelijana Nedera i zamjenik rezidentnog predstavnika UNDP-a u BiH Sukrob Košmuhamedov, saopšteno je iz Savjeta ministara.