X

Za vaš uređaj je
dostupna aplikacija

latinica  ћирилица
Zdravosfera
23/01/2020 |  07:49 ⇒ 11:06 | Izvor: srpskainfo.com

Mihajlović na udaru zbog izjave, dobio gnusne uvrede

Dijelu italijanske javnosti nije se dopalo što je Siniša Mihajlović javno podržao lidera Lige sjevera, političara Matea Salvinija.
Siniša Mihajlović - Foto: Getty Images
Siniša MihajlovićFoto: Getty Images

Srpski trener je podržao Salvinijevu stranku koja se bori za vlast u regiji Emilija-Romanja u kojoj je i grad Bolonja, čiji fudbalski tim trenira Mihajlović.

- Ima moj glas i nadam se da može da pobijedi. Sreli smo se prije nekoliko dana. Dugo se znamo, prijatelji smo još iz Milana i dopada mi se njegova odlučnost, snaga i borba. Mateo je čovjek koji ono što obeća to i uradi - kazao je medijima na "čizmi" Srbin.

Takav politički izlet, odnosno podrška jednom političaru, nije se dopao onima koji nisu za opciju koju bi u ovaj region donio Salvini. Mihajlović je zbog javne podrške dobio veliki broj gnusnih uvreda, a među njima posebno se istakla ona koja je vezana za zdravstveno stanje srpskog trenera.

Na repertoaru bile su sljedeće uvrede: "srpski nacionalista koji je bio privržen Slobodanu Miloševiću i Željku Ražnatoviću", "zaslužio si kancer"...

Salvini i Mihajlović su veliki prijatelji, političar je Srbinu među prvima pružio pomoć kada je objavio da boluje od leukemije, dok mu je uputio i kompliment kada se nakon 40 dana liječenja vratio poslu.