X

Za vaš uređaj je
dostupna aplikacija

latinica  ћирилица
23/01/2020 |  16:28 | Izvor: SRNA

Mićić: Sa Dodikom i Viškovićem razgovarano o projektima, a ne o visokoj politici

Gradonačelnik Bijeljine Mićo Mićić izjavio je Srni da je predsjednik SDS-a Mirko Šarović apsolutno u pravu kada kaže da sa predsjednikom SNSD-a Miloradom Dodikom može razgovarati samo predsjednik stranke, dodajući da je na sastanku bio isključivo kao gradonačelnik.
Mićo Mićić (foto: Siniša Pašalić / RAS Srbija) -
Mićo Mićić (foto: Siniša Pašalić / RAS Srbija)

- Čovjek je apsolutno u pravu kada to kaže, a ja nisam razgovarao sa Dodikom i Viškovićem o visokoj politici, niti o politici stranke, već kao gradonačelnik Bijeljine isključivo o pitanjima u vezi sa projektima u gradu - naglasio je Mićić, koji je potpredsjednik SDS-a.

On je rekao da politiku SDS-a na republičkom nivou svakako vodi Predsjedništvo stranke, sa predsjednikom Mirkom Šarovićem na čelu.

Komentarišući današnje izjave predsjednika Gradskog odbora PDP-a Slaviše Markovića o "zapanjenosti ove stranke zbog sastanaka koje Mićić održava sa rukovodstvom SNSD-a", gradonačelnik Bijeljine je rekao da sa PDP-om ne postoji nikakav problem.

- Pričao sam sa svojim predsjednikom Vlade Radovanom Viškovićem i članom Predsjedništva BiH Miloradom Dodikom u vezi sa projektima u našem gradu, o petnaestak projekata, među kojima su Drinski nasip, auto-put, sportska hala... - rekao je Mićić.

On je dodao da PDP treba da nastavi opoziciono djelovanje na nivou Republike Srpske.

- PDP neka nastavi ovo svoje djelovanje, a u Bijeljini sam ja gradonačelnik i želim da uradim najbolje projekte za grad - poručio je Mićić.