X

Za vaš uređaj je
dostupna aplikacija

latinica  ћирилица
23/01/2020 |  18:34 ⇒ 19:37 | Izvor: SRNA

Turistički video Srpske 15 dana na ekranima širom Madrida (VIDEO)

Video Turističke organizacija Republike Srpske "Ništa puno ali puno više" /Nothing much but much more/ osvojio je gran-pri za najbolji turistički film u okviru Internacionalnog sajma turizma "Fitur 2020" u Madridu.
Madrid - Sajam turizma - Foto: RTRS
Madrid - Sajam turizmaFoto: RTRS

Ova nagrada donosi 15 dana prikazivanja filma na ekranima koji su postavljeni kroz cijeli Madrid i direktno učešće na takmičenju za najbolji svjetski turistički film koje se održava svake godine u Beču, saopšteno je iz Turističke organizacije Republike Srpske.

Međunarodni žiri kojeg čine stručnjaci iz oblasti žurnalistike, marketinga, turizma i oglašavanja ocjenjivao je internacionalne turističke filmove u pet kategorija i to najbolji film u promociji zemlje, regije, grada, turističkog proizvoda i turističke usluge.

U okviru takmičenja dodijeljeno je pet nagrada za svaku kategoriju i gran pri nagrada za najbolji turistički film.

- Turistička organizacija Srpske je film prijavila u kategoriji za najbolji regionalni turistički film, u kojoj je i prošao u finale takmičenja, ali je žiri odlučio da nam dodijeli glavnu gran-pri nagradu za najbolji turistički film u svim kategorijama - ističe se u saopštenju.

Turistička organizacija Srpske u okviru svojih redovnih aktivnosti i ciljeva razvoja i unapređenja turističke ponude, a prema programu o radu za 2020. godinu, učestvuje prvi put na Internacionalnom sajmu turizma "Fitur 2020" u Madridu, koji se održava od 22. do 26. januara.