X

Za vaš uređaj je
dostupna aplikacija

latinica  ћирилица
Moja Јahorina
24/01/2020 |  23:08 | Izvor: SRNA

Neosnovani zahtjevi grupe poslanika, puna podrška Đokiću

Regionalni odbor Socijalističke partije Bijeljina saopštio je da najoštrije osuđuje samoinicijativno djelovanje jednog broja poslanika SP-a u Narodnoj skupštini Republike Srpske, odbacujući njihove zahtjeve kao neosnovane i neargumentovane, te pruža punu podršku predsjedniku stranke Petru Ćokiću.
Socijalistička partija - Foto: facebook.com
Socijalistička partijaFoto: facebook.com

Regionalni odbor SP-a Bijeljina apeluje da rukovodstvo stranke uloži maksimalne napore da budu očuvani jedinstvo i kapaciteti Socijalističke partije, navodi se u saopštenju nakon sjednice Regionalnog odbora SP-a, održane večeras u Bijeljini.

- Svi opštinski/gradski odbori iz Izborne jedinice b očekuju od najviših organa SP-a da u što kraćem roku donesu određene odluke u skladu sa Statutom partije povodom samoinicijativnog djelovanja grupe narodnih poslanika SP-a u Narodnoj skupštini Srpske - dodaje se u saopštenju.

Predsjednik SP-a Petar Đokić izjavio je danas da je iz ove stranke isključio Maksima Skoku, Gorana Selaka i Milenka Savanovića, navodeći da očekuje da mandati u Narodnoj skupštini Republike Srpske budu vraćeni ovoj političkoj partiji.