X

Za vaš uređaj je
dostupna aplikacija

latinica  ћирилица
25/01/2020 |  11:50 ⇒ 16:47 | Izvor: RTRS

Radojičić: Cilj - pobjeda na lokalnim izborima u najvećem gradu Srpske

Gradski odbor SNSD-a, na proširenoj sjednici u Banjaluci, definisao je zadatke za prvi dio ove godine, s obzirom da su lokalni izbori u oktobru.

Predsjednik Gradskog odbora Igor Radojičić kaže da počinje proces unutarstranačkog kandidovanja, a sve bi trebalo biti završeno u maju. Poručio je da na predstojećim lokalnim izborima žele pobjedu na dva nivoa i najavio da ulaze u proces formiranja štabova i u ostale predizborne radnje.

Radojičić je rekao novinarima u Banjaluci da je cilj ove stranke jasan - pobjeda na izborima za gradonačelnika u partnerstvu sa drugim koalicionim partnerima i pobjeda odborničke liste za što veći broj odbornika za Skupštinu grada.

To će, kako je objasnio, u narednom četverogodišnjem periodu omogućiti lokalnoj vlasti da nesmetano funkcioniše i radi nove velike poslove, kao što je to radila i prethodne tri godine.

On je rekao da će Gradski odbor SNSD-a na današnjoj sjednici u Banjaluci u proširenom sastavu definisati operativne zadatke za prvi dio godine, te da počinje proces unutrastranačkog kandidovanja unutar 250 organizacionih jedinica.

- Ulazimo u proces formiranja štabova i sve ostale predizborne radnje - dodao je Radojičić.

Potpredsjednica SNSD-a Željka Cvijanović rekla je da ova stranka u Banjaluci ide u veliku pobjedu.