latinica  ћирилица
27/01/2020 |  16:27 ⇒ 21:17 | Autor: RTRS

Zvijezde otkrivaju kako će im izgledati nastupi na MAC-u (VIDEO/RTRS, 21.00)

MAC spektakl u Areni počinje za nekoliko sati, a zvijezde koje nastupaju završile su generalne probe, ali su podijelile i svoje utiske
MAC (foto:skymusic) -
MAC (foto:skymusic)

Lepa Brena kaže da je za gledaoce pripremila pravi mali spektakularni šou program koji traje 6-7 minuta.

- Biće to zaista nešto prelijepo i fantastično, jedan opus koji je povezao mojih 40 godina rada. I iskreno se nadam da će se veoma dopasti publici - istakla je ona.

Kaliopi kaže da je već nakon prvog odgledanog MAC-a prošle godine odmah požeqela da ovog puta nastupi na toj sceni. Nakon generalne probe, njeni utisci su više nego pozitivni.

- U moja 4 minuta dok budem pjevala uživaću maksimalno. Došla sam sa svojim bendom. Nastupićemo uživo onako kako se to dešava na mojim koncertima, a MAC će se potruditi da toj priči doda jedno maestralno i nestvarno svjetlo, da bi sve izgledalo magično - istakla je ona.

Tonči Huljić prikazaće se publici MAC-ana jedan malo drugačiji način, pjesmom koja je svima dobro poznata. 

- Čućete jednu klasičnu obradu moje pjesme koja je bila pisana za Olivera Dragojevića, "Dva put san umra", u jednoj potpuno novoj izvedbi sa orkestrom i sa horom - rekao je Huljić.

Aleksandra Radović gledaocima MAC-a obećava sjajnu živu svirku i dobru atmosferu, po kojoj su ona i njen bend poznati.

- Јa sam poznata po nastupima uživo. I večeras će takođe biti nastup uživo. Mislim da mene publika zbog toga i voli. Moj bend sjajno svira. Mi smo dobro uigrana ekipa, tako da je nastup baziran na sjajnoj živoj svirci i dobroj atmosferi - naglasila je ona.

Žarko S.A.R.S. je nakon generalne probe fasciniran veličinom bine i ogromnim LED ekranima koji su važan dio njihovog nastupa.

- Scena izgleda grandiozno pre svega zbog LED ekrana koji su preogromni. Kad sam se malo odmakao od bine i došao na prednji dio, okrenuo sam se i pogledao, izgleda baš grandiozno. U toku nastupa imamo lijepu video pratnju na ekranima. Mogu da kažem i da će biti dosta ljudi na sceni. Super je priča i jedva čekam da izađemo na scenu i da "pokidamo" to - kaže Žarko.

Prenos MAC carpeta počinje večeras u 19.30, a početak manifestacije od 21 čas možete pratiti i na RTRS. 

Ceremoniju možete pratiti i na TV Pink u Srbiji, TV RTL u Hrvatskoj, RTCG u Crnoj Gori, Kanalu 5 u Sjevernoj Makedoniji,  FTV u BiH i TV3 u Sloveniji, saopšteno je iz Sky-Corporation.