latinica  ћирилица
29/01/2020 |  09:17 ⇒ 12:12 | Autor: RTRS

Cvijanović: Život se vratio u Mrkonjić Grad (VIDEO)

Predsjednica Republike Srpske Željka Cvijanović izjavila je danas u Mrkonjić Gradu da se u ovu opštinu, koja je bila veliki stradalnik, vratio život nakon svih teških iskušenja zahvaljujući zajedničkom angažmanu republičkih i lokalnih vlasti i uz podršku Srbije.
Željka Cvijanović - Foto: RTRS
Željka CvijanovićFoto: RTRS

- Kao što je bilo i ranije, a evo i sada, kroz različite vidove podrške daje se dodatna energija svemu što pokušavamo da radimo širom Republike Srpske - rekla je Cvijanovićeva.

Cvijanovićeva je izrazila zadovoljstvo zbog Vučićeve posjete Mrkonjić Gradu, te istakla da je ona znak jedinstva i dobre saradnje Republike Srpske i Srbije.

- Ovo je znak da Srbija stoji uz Republiku Srpsku i kada su teška vremena, ali i kada treba podijeliti radost ili obilježiti događaj, mi smo zajedno - rekla je Cvijanovićeva.

Ona je zahvalila Vučiću, kao i institucijama Srpske i Srbije na dobroj saradnji, te napomenula da to rade za dobrobit građana i u ime jedinstva Republike Srpske i Srbije.

Cvijanovićeva je zahvalila stanovnicima Mrkonjić Grada za gostoprimstvo i podršku koju su danas pokazali.

- Naše je da budemo ovdje okupljeni, kao što smo i uvijek širom Republike Srpske, jer znamo da samo na taj način možemo da pobijedimo sve izazove - rekla je Cvijanovićeva.