latinica  ћирилица
29/01/2020 |  15:36 ⇒ 20:26 | Autor: RTRS

Borac u Antaliji: Ujutru teretana, poslijepodne tereni (FOTO)

I treći dan priprema fudbalera Borca u Antaliji prolazi u paklenom radu.

Ujutru je na programu bila teretana. Malo je reći da je "prštalo" na sve strane. Znoj je liptio u neograničenim količinama, ali izvršavala se svaka "naredba" kondicionog trenera Nemanje Zlojutra. Zadovoljan je bio i šef Stručnog štaba Branislav Krunić, koji je i sam zakoračio na nekoliko sprava.

Branislav Krunić (Foto: RTRS)

- Momci rade, nema pogovora. Sve za sada funkcioniše kako treba. Ovdje smo došli da iskoristimo ove fenomenalne uslove koje imamo na raspolaganju - kaže Branislav Krunić.

I oni najiskusniji, Saša Kajkut i Stojan Vranješ, prednjače u radu. Sprava spravu stiže, minut po minut, i vrijeme prolazi.

- Uvijek su za igrače ovaj dio priprema najteži, ali kako dani prolaze, tako se i mi "zaigravamo". Pred nama je nekoliko važnih utakmica, u kojima nećemo ganjati rezultat, ali hoćemo igrati da pobijedimo. Dovoljno razloga da budemo na pravom nivou - jasan je Kajkut.

Pripreme fudbalera Borca u Antaliji (Foto: RTRS)

A, poslijepodne, "lakši dio posla", jer se radilo na jednom od mnogobrojnih terena u Antaliji. Minibusom do terena se stiže za pet minuta, kroz prelijepe aleje punih palmi, ali i plastenika, koji su brojni u ovoj regiji, jer lokalno stanovništvo upravo živi od prodaje povrća i voća, naravno uz turizam, koji je glavna grana privrede, i nema konkurenciju u ovoj oblasti.

Stojan Vranješ (Foto: RTRS)

Trener Branislav Krunić najavio je da će protiv Orenburga u petak izvesti najjači tim, koji trenutno ima na raspolaganju, a jedan od onih koji očekuje priliku da zaiga jeste i novajlija Marin Galić.

Pripreme fudbalera Borca u Antaliji (Foto: RTRS)

- Nekako su nam se poklopile ambicije. I moje i Borčeve su najveće. Mislim da klub kao što je Borac, i grad Banjaluka zaslužuju najviše. Dakle, napadamo titulu! Imamo odlične uslove ovdje, i to treba iskoristiti. Zaista, Antalija je pravi raj na zemlji za ekipe - istakao je Galić, koji je u Borac stigao iz zaprešićkog Intera, a prije toga nosio je dres Zrinjskog.

I novinarske ekipe, a među njima i RTRS-ova imala je pune ruke posla. Danas je pala odluka da se podijele. Јedna grupa je otišla da posmatra utakmice Rapid - Vojvodina i Crvena zvezda - Vardar, u obližnji Belek (oko 40 kilometara od Antalije), dok je druga riješila da uživa u čarima Hotela "Titanik", masaža, bazeni, turska kupatila, uz raznovrstan meni, samo dio ponude koja je očarala sve oni koji su ovdje u Antaliji.