latinica  ћирилица
11/02/2020 |  19:54 ⇒ 20:12 | Autor: RTRS

Na Vajberu dostupan čet bot Banje Vrućica 

Nakon vajber stikera, Banja Vrućica formira i vajber čet bot. To su najsavremeniji vidovi komunikacije i poslovanja koji im omogućavaju stalnu komunikaciju sa više od 15.000 članova, turista i gostiju.

Ulaskom u vajber mobilnu aplikaciju i profil Banje Vrućice sve informacije su na dlanu. Dovoljan je mobilni telefon, internet i aplikacija, nema nepotrebnog traženja ili telefoniranja, a svi odgovori dostupni su 24 časa dnevno.

- Korisnici interneta su veoma nestrpljivi, žele instant i brze odgovore, ne mogu da čekaju na odgovor i često nemaju strpljenja da aktivno surfaju po nekom sajtu tražeći informaciju. Ova vajber čet bot aplikacija omogućava da na brz i jednostavan način dođu do odgovora baš onog koji njih interesuje - rekao je Aleksandar Radošević iz ZTC Banja Vrućica Teslić.

Efekti ovakvog vida komunikacije sve su bolji, što se ogleda u broju noćenja. Trenutno je najviše gostiju iz Hrvatske, a osim iz Srbije sve više ih je i iz Slovenije .

Za promociju svojih kapaciteta i ponude Banja Vrućica koristi više kanala komunikacije. Društvene mreže sve su prisutnije.

- Od mogućih 900 kreveta imamo popunjenost između 700 i 750, znači da smo sada u ovom periodu, početkom februara, koji se smatra vansezonskim periodom, imamo popunjenost 80 odsto, što je odlično - dodao je Radošević.

Prošlu godinu Banja Vrućica završila je s rekordnih 240.000 noćenja, a ni ove godine ciljevi nisu manji. Zbog toga nastavljaju da investiraju, a do sredine naredne godine biće okončana i izgradnja specijalne bolnice, jedne od najvažnijih investicija.