latinica  ћирилица
12/02/2020 |  17:42 ⇒ 19:41 | Autor: SRNA

Grujičić: Srpske stranke da predlože zajedničkog kandidata za načelnika

Načelnik opštine Srebrenica Mladen Grujičić izjavio je Srni da je na današnjem sastanku sa predsjednikom SNSD-a Miloradom Dodikom naglašeno da je ova opština od starteškog interesa za Republiku Srpsku i da je neophodno da sve srpske stranke ponovo predlože zajedničkog kandidata za načelnika na predstojećim lokalnim izborima.
Sastanak Dodika i Grujičića - Foto: SRNA
Sastanak Dodika i GrujičićaFoto: SRNA

Grujičić je rekao da je i nedavno tokom razgovora sa predsjednikom SDS-a Mirkom Šarovićem dogovoreno da se održi sastanak predsjednika svih srpskih stranaka u Republici Srpskoj u vezi sa izborom zajedničkog kandidata za načelnika Srebrenice.

- To je jedino pravo, ali i pravdano rješenje s obzirom na specifičnost naše opštine i zato na izbore treba da se ide sa zajedničkim srpskim kandidatom za načelnika - rekao je Grujičić Srni nakon sastanka sa liderom SNSD-a, naglasivši da je Srebrenica izuzetno važna za Republiku Srpsku i srpski narod.

Grujičić je rekao da je Dodik podržao i projekte koje ova opština planira da uputi ka Vladi Republike Srpske s ciljem njihove realizacije a sve u korist stanovnika Srebrenice.

Sastanku je prisustvovao i predsjednik Opštinskog odbora SNSD-a Srebrenica Radomir Pavlović.