latinica  ћирилица
13/02/2020 |  22:49 ⇒ 22:56 | Autor: RTRS

Veliko interesovanje za ovogodišnji Nektar OK Fest (FOTO/VIDEO)

Euforija za ovogodišnji sedmi po redu Nektar OK Fest, koji će se za nešto više od četiri mjeseca održati u NP Sutjeska, lagano počinje.
Nektar OK Fest (www.okfest.net) - Foto: RTRS
Nektar OK Fest (www.okfest.net)Foto: RTRS

Najvjerniji festivalski fanovi već su osigurali svoje mjesto u smještajnim kapacitetima na Tjentištu i sa nestrpljenjem očekuju objavu prvih imena izvođača i bendova koji će 17/18/19 jula 2020. godine biti zaduženi za još jednu nezaboravnu zabavu.

Organizatori su i ove godine spremili i već aktivirali posebnu OK EKSTRA PONUDU, gdje svi zainteresovani po ekstra cijenama mogu da ugrabe jedan od ponuđenih OK paketa i osiguraju sebi boravak u Nacionalnom parku Sutjeska za vrijeme trajanja Nektar OK Festa 2020.

OK kamp (www.okfest.net)

I ove godine najveće interesovanje vlada za boravak u smještajnim kapacitetima na Tjentištu, pa su tako paketi koji podrazumjevaju hotelski smještaj razgrabljeni za samo dva sata od početka prodaje.

Ništa manje interesovanje vlada i za OK kamp za koji mnogi kažu da je mjesto najbolje zabave na festivalu. U ponudi su Paket III koji podrazumjeva trodnevni boravak u OK kampu, festivalsku ulaznicu i organizovani prevoz iz većih gradskih centara u BiH, te paket OK kamp u okviru kojeg je obezbjeđen boravak u kampu i festivalska ulaznica. Ograničeni broj ovih paketa i dalje je dostupan u okviru OK EKSTRA PONUDE. Za sve ljubitelje prirode, kampovanja i dobre muzike OK kamp i ove godine otvaramo dan ranije, tj. 16. jula.

OK kamp (www.okfest.net)

Sve informacije o cijenama paketa i načinu kupovine, te kontaktima možete pronaći na zvaničnoj festivalskoj stranici klikom na link www.okfest.net. Od ove godine kupovina paketa OK kamp (boravak u kampu + festivalska ulaznica) moguća je samo preko prodajnih sistema Kupi KartuGigstiks, kao i na samom festivalu, na recepciji OK kampa.

U iščekivanju ovogodišnjeg Nektar OK Festa 2020. donosimo vam utiske posjetilaca i djelić atmosfere od prošle godine u videu:

Okupite ekipu i pridružite nam se u još jednoj nezaboravnoj OK avanturi 17/18/19 jula na Tjentištu.