latinica  ћирилица
14/02/2020 |  12:45 | Autor: SRNA

Ilegalno priređivanje igara na sreću na Palama i u Prijedoru

Inspektori Odjeljenja za inspekcijski nadzor Republičke uprave za igre na sreću otkrili su ilegalno priređivanje igara na sreću na području opštine Pale i grada Prijedora.
Igre na sreću - Foto: ilustracija
Igre na srećuFoto: ilustracija

Inspektori su juče otkrili da je fizičko lice čiji su inicijali M.K. nelegalno priređivalo elektronske igre na sreću u kafe baru "Divlji zapad" u Ulici Dobrosava Јevđovića u opštini Pale, saopšteno je iz Republičke uprave za igre na sreću.

- Zbog počinjenog prekršaja licu M.K. izdat je prekršajni nalog kojim je izrečena novčana kazna od 2.000 KM, a terminal sa kojim je počinjen prekršaj je privremeno oduzet do okončanja prekršajnog postupka - navodi se u saopštenju.

Neovlašteno priređivanje kladioničkih i elektronskih igara na sreću putem terminala za sportsko klađenje "bet-boks" otkriveno je u srijedu, 12. februara, u kafe-baru "Karpe dijem" u Ulici Miloša Obrenovića u gradu Prijedoru.

Kako se naglašava u saopštenju terminal za sportsko klađenje "bet-boks", sa kojim je učinjen prekršaj, privremeno je oduzet, a vlasniku - fizičkom čiji su inicijali T.Z. izdat je prekršajni nalog kojim je izrečena novčana kazna od 2.000 KM.

Inspektori Republičke uprave za igre na sreću će i u narednom periodu nastaviti sa intenzivnim sprovođenjem inspekcijskih nadzora u cilju otkrivanja prekršaja iz oblasti igara na sreću.