latinica  ћирилица
14/02/2020 |  21:21 ⇒ 21:55 | Autor: RTRS

"DŽipsi Kings" narednog petka u Banjaluci

Sljedeći petak, 21. februara, legendarni "DŽipsi Kings", predvođeni Andreom Rejesom, dolaze u Banjaluku. Organizatori obećavaju veliku žurku i pravi muzički spektakl u dvorani "Borik".
DŽipsi kings u Banjaluci - Foto: RTRS
DŽipsi kings u BanjaluciFoto: RTRS

"DŽipsi Kings", predvođeni Andreom Rejesom, zagrijaće ove zimske dane vrelim ritmovima španskog flamenka, obogaćenog rumbom, salsom, popom i rokom. Njihove pjesme su za sve generacije i malo je onih koji ih ne prepoznaju, već na prve taktove. Organizatora, Tomu Kašljevića, koji je porijeklom iz Banjaluke, veoma raduje to što je na raspored njihove balkanske turneje, pored Beograda, Zagreba i Sarajeva, uspio da uvrsti i Banjaluku.

- Zagreb, Beograd i Sarajevo su rasprodani. Nažalost, Banjaluka je veoma mala i ovo jeste veliki zalogaj, tako da karta ne može biti ispod 40 maraka. Znam da je to mnogima jako puno, ali vjerujte, to je nešto minimalno, da bi se pokrili osnovni troškovi ove produkcije - istakao je Tomo Kašljević iz agencije "Mjuzik Tajm".

Kompanija "M:tel" uvijek je tu da podrži kulturne događaje, koji imaju veliki značaj za našu Republiku, a koncert svjetski poznate grupe svakako je jedan od njih.

- Smatramo, zaista, da bend "DŽipski Kings" jeste veliki bend i da u Banjaluku dolazi zaista veliki muzički spektakl. Mislim da svi znaju njihove pjesme, to je muzika koju mogu da slušaju sve generacije, od 7 do 77 i vjerujem da će ovo biti jedan od boljih koncerata u Banjaluci - naglasila je Milica Kondić, iz kompanije "M:tel".

Iako se koncert održava u Sportskoj dvorani "Borik", broj karata je ograničen na 1.800. Zato požurite po svoju ulaznicu, jer 21. februara tamo će se desiti koncert koji se ne propušta. Iako su u pitanju sjedeća mjesta, očekuje se da će do kraja koncerta svi biti na nogama.