latinica  ћирилица
15/02/2020 |  11:50 ⇒ 16:00 | Autor: SRNA

Gašić: Demos nezaobilazan politički faktor

Demokratski savez je u proteklih godinu dana uspio da izgradi snažnu stranačku infrastrukturu, čemu u prilog govori i činjenica da stranka ima formiranih 57 opštinskih i gradskih odbora širom Republike Srpske, izjavila je Srni član Glavnog odbora ove partije Suzana Gašić.
Suzana Gašić - Foto: SRNA
Suzana GašićFoto: SRNA

Gašićeva je istakla da se ideja i vizija DEMOS-a brzo širi kod naroda, pa ovoj političkoj partiji iz dana u dan pristupa sve više građana.

- Na nedavno održanoj sjednici Glavnog odbora DEMOS-a u Tesliću formirali smo stručne odbore i komisije, koje treba da daju ideje i mišljenja u vezi sa razvojem lokalnih zajednica, a u korist građana Republike Srpske - rekla je Gašićeva, koja je ministar trgovine i turizma Republike Srpske.

Ona je dodala da su razvoj privrede, oporavak sela, očuvanje i razvoj porodice, zaustavljanje odlaska mladih ljudi sa ovih prostora, uz istovremeno stvaranje boljih uslova za život i u gradskim i u seoskim sredinama, osnova političkog djelovanja DEMOS-a.

- Pred nama su lokalni izbori, na kojima će DEMOS nesumnjivo potvrditi da je respektabilan politički faktor na koji treba ozbiljno računati na političkoj sceni Republike Srpske - naglasila je Gašićeva.