latinica  ћирилица
17/02/2020 |  11:32 ⇒ 12:02 | Autor: SRNA

UN - jedan od najznačajnijih donatora

Premijer Republike Srpske Radovan Višković istakao je tokom sastanka sa rezidentim koordinatorom UN u BiH Sezin Sinanoglu da je UN jedan od najznačajnijih i najvećih donatora na ovim prostorima, čiji projekti su usmjereni na održivi razvoj, odnosno na direktnu i konkretnu podršku za poboljšanje životnih uslova i standarda građana.
Višković i Sinagoglu - Foto: RTRS
Višković i SinagogluFoto: RTRS

Višković je na današnjem sastanku sa Sinanogluovom zahvalio za konkretnu i korektnu saradnju koju Vlada Republike Srpske ima sa UN organizacijom i svim njenim agencijama, izrazivši spremnost za nastavak saradnje.

On je Sinanogluovoj, koju je primio u oproštajnu posjetu, zahvalio za izuzetan doprinos na transparentnoj saradnji i poželio puno ličnog i poslovnog uspjeha u daljem radu, saopšteno je iz Biroa Vlade za odnose s javnošću.

Sinanogluova je naglasila da je imala odličnu saradnju sa Vladom Republike Srpske, te da predstavnici Vlade Srpske daju prijedloge, komentare i sugestije u vezi sa izradom nove petogodišnje strategije, ali i drugim zajedničkim dokumentima i projektima.

Ona je dodala da je saradnja sa zemljama u regionu od velikog značaja za sprovođenje i realizaciju projekata u pogledu održivog razvoja.