X

Za vaš uređaj je
dostupna aplikacija

latinica  ћирилица
Tvoje lice zvuči poznato
17/02/2020 |  14:52 | Izvor: SRNA

Marković: Komšić ostao zagovornik političkog mraka u BiH

Član Glavnog odbora SNSD-a Milica Marković izjavila je Srni da je Željko Komšić, kao nosilac "Zlatnog ljiljana" i vođa ratnog krila političkog Sarajeva zajedno sa Šefikom Džaferovićem, ostao zagovornik političkog mraka u BiH.
Milica Marković (Foto:insajder.in) -
Milica Marković (Foto:insajder.in)

- Nasilno i osiono ponašanje nosioca ratnog priznanja "Zlatnog ljiljana", koga su dobijali samo oni koji su okrvavili ruke srpskom, ali i hrvatskom krvlju, i danas bi da prijeti, komanduje, optužuje. Njegovi istupi protiv Republike Srpske, koji su posljednjih dana kulminirali, predstavljaju još jedan pokušaj brutalnog udara na Srbe koji, na njegovu žalost, neće proći - rekla je Markovićeva.

Ona je ocijenila da Komšić nema nikakav politički legitimitet, osim što ga bošnjačka politička elita koristi za obračun i "prepucavanje" sa Republikom Srpskom i Miloradom Dodikom.

- Kada kažete Željko Komšić prva asocijacija svima je nosilac "Zlatnog ljiljana" kojeg je kao Hrvat po potrebi zaradio u borbama ne samo protiv Srba, već i protiv sopstvenog hrvatskoga naroda - istakla je Markovićeva.

Upitana da prokomentarše njegove stalne napade na Republiku Srpsku i srpskog člana Predsjedništva BiH Milorada Dodika, Markovićeva je ocijenila da je Komšić osoba koju je ispod svakog poniženja uopšte i komentarisati.

- On je takozvani hrvatski član Predsjedništva BiH bez legitimiteta, koji glumi sarajevskog mangupa. Nažalost, ni to mu ne polazi za rukom, jer treba znati biti i mangup. On je samo "lutka na konopcu" u rukama Bakira Izetbegovića koji s njom upravlja kada treba napadati Republiku Srpsku - rekla je Markovićeva.

Ona je poručila Komšiću da mu je bolje da se pozabavi sobom, jer su, kako je rekla, Republika Srpska i Milorad Dodik odveć krupan zalogaj za njega.