latinica  ћирилица
20/02/2020 |  11:33 | Autor: SRNA

Infosrpska: Prljavi posao Stanivukovića

Napadi poslanika PDP-a, mladog banjalučkog tajkuna Draška Stanivukovića na potpredsjednika Narodne skupštine Republike Srpske Sonju Karadžić Јovičević, ćerku bivšeg predsjednika Republike Radovana Karadžića, dio je plana njegovog djelovanja u narednom periodu koji su mu sugerisali njegovi strani mentori na "treninzima" koje ima u Crnoj Gori, saznaje portal Infosrpska iz diplomatskih izvora u Sarajevu.
Draško Stanivuković (foto: banjaluka.net) -
Draško Stanivuković (foto: banjaluka.net)

- Ostvarivanja ovog plana, u kome će se na tapetu njegovih bestijalnih napada naći svi oni koji ne dozvoljavaju da se Republika Srpska blati i pokušava kriminalizovati i diskeditovati, krenulo je od napada na srpskog člana Predsjedništva BiH Milorada Dodika pa do trenutka kada je Stanivuković ciljano, po preporuci stranih mentora, napao ministra unutrašnjih poslova, legendarnog borca otadžbinskog rata Dragana Lukača, a zatim i Sonju Karadžić Јovičević, prije svega, kao ćerku Radovana Karadžića, jednog od tvoraca Republike Srpske - ističe se u tekstu.

Prema istom izvoru, "naredni na listi napada mladog banjalučkog tajkuna i poslanika Draška Stanivukovića trebalo bi da bude Darko Mladić, sin generala Ratka Mladića".

- Tako Stanivuković, odrađujući prljavi posao za svoje strane mentore napada ličnosti i članove njihovih porodica, onih koji su stvarali i očuvali Republiku Srpsku. Listu novih napada koje će dobiti od svojih stranih mentora koji žele raspad Republike Srpske, Stanivuković će dobiti na nekom od narednih "treninga" - navodi Infosrpska pozivajući se na diplomatske izvore u Sarajevu.