latinica  ћирилица
21/02/2020 |  13:15 | Autor: RTS

Obradović razočaran igrom svog tima

Trener košarkaša Fenderbahčea Željko Obradović bio je ogorčen na svoj tim poslije poraza na svom terenu od Real Madrida. Vrlo razočaran konstatovao je "ne vidim da išta možemo da uradimo ove sezone u Evroligi".

Košarkaši Fenerbahčea ubjedljivo su poraženi od Real Madrida na svom terenu da 94:65, a u izjavama poslije meča trener Željko Obradović je istakao razočaranost pristupom igri svog tima.

- Dešava se da imate loš dan, ali ne smije da se desi da se ne borite. Neki moji igrači se nisu borili. To sam im reako u svlačionici i ne bojim se da to ponovim. Imam odgovornost kao trener. Moramo da poštujemo ljude koji su nam pomagali prethodnih sedam godina. Ti ljudi ne zaslužuju da gledaju ovakve prizore. Svi imamo granice, ali ako odustanete za nekoliko minuta, to je vrlo loše. To je moj glavni utisak o nama na utakmici protiv Reala. Žao mi je jer naši navijači zaista ne zaslužuju tako nešto - istakao je Obradović.

Obradović je konstatovao da su gosti, iako bez čak četvorice standardnih igrača, sigurnije i motivisanije ušli u meč. Potom je konstatovao da je situacijom po njegov tim vrlo pesimističn, ali i da nema odustajanja.

- Imamo još mnogo utakmica, ali ima ih i Real. Težak posao nam predstoji do kraja sezone. Teško je, veoma teško. Ne vidim da išta možemo da uradimo ove sezone u Evroligi. Može neko sad da me kritikuje zbog ovoga što pričam kao trener, ali ja sam posljednji koji će da odustane. Ako ima neko da kaže da ne obavljam posao kako treba, da nisam motivisan, neka kaže. Znam dobro šta radimo i ja i moj tim. - zaključio je Obradović.