X

Za vaš uređaj je
dostupna aplikacija

latinica  ћирилица
21/02/2020 |  19:13 ⇒ 19:14 | Izvor: SRNA

Zbog zloupotrebe karata djeca više neće moći besplatno da skijaju

Primjena ugovora o besplatnom korištenju skijališta, koji je sklopljen sa Olimpijskim centrom Јahorina, obustavljena je od srijede, 19. februara, zbog zloupotreba ski-karata, saopšteno je iz opštine Istočno Novo Sarajevo.
Јahorina - Foto: SRNA
ЈahorinaFoto: SRNA

U saopštenju je navedeno da je primjena ovog ugovora obustavljena jer su ovlašteni kontrolori Olimpijskog centra Јahorina uočili da su pojedini građani zloupotrebljavali ski-karte, na šta, kako je navedeno, opštinska uprava Istočno Novo Sarajevo nije mogla uticati.

- Zloupotreba od nekoliko pojedinaca u periodu od 10. do 15. februara, dovela je do prekida dosadašnje uspješne saradnje između Olimpijskog centra i opštine Istočno Novo Sarajevo, nauštrb građana koji su savjesno koristili usluge programa - navedeno je u saopštenju.

Ugovor koji djeci sa područja grada Istočno Sarajevo omogućava besplatno skijanje potpisan je 2. januara na Јahorini.

Sporazum je sa predstavnicima šest gradskih opština potpisao direktor Olimpijskog centra "Јahorina" Dejan Ljevnaić u prisustvu premijera Republike Srpske Radovana Viškovića i gradonačelnika Istočnog Sarajeva Nenada Vukovića.

Ljevnaić je tada rekao da je prošle godine mogućnost besplatnog skijanja iskoristilo više od 16.500 djece sa područja Istočnog Sarajeva.