X

Za vaš uređaj je
dostupna aplikacija

latinica  ћирилица
Zdravosfera
22/02/2020 |  13:13 ⇒ 13:14 | Izvor: SRNA

Raznovrsna turistička ponuda Trebinja na sajmu u Beogradu

Turistička organizacija grada Trebinja nastupa samostalno na Sajmu turizma u Beogradu na kojem promoviše Grad Sunca, Hercegovačku kuću, Muzej Hercegovine, ali i hotelijere, vinare, restoratere, turističke agencije iz ovog grada, rekao je Srni direktor ove organizacije Marko Radić.
Sajam turizma u Beogradu - Trebinje - Foto: SRNA
Sajam turizma u Beogradu - TrebinjeFoto: SRNA

- Radimo na tome da pokažemo Trebinje u što boljem svjetlu, da pokažemo ljudima u Srbiji i strancima koji priđu našem štandu da su dobrodošli. Pokazujemo im šta se sve može vidjeti, kakva je putna komunikacija do Trebinja, kakve su cijene u restoranima u hotelima - rekao je Radić.

On je naveo da Turistička organizacija grada Trebinja svoju ponudu predstavlja na štandu površine 45 metara kvadratnih, najvećem do sada, što je zakupljeno zbog odziva brojnih trebinjskih privrednika iz oblasti turizma.

Radić je rekao da je štand Turističke organizacije grada Trebinja u toku jučerašnjeg dana posjetio gradonačelnik Mirko Ćurić, gradonačelnik Zrenjanina Čedomir Јanjić, ali i poznati glumac Milutin Mima Karadžić.

Prema njegovim riječima, prethodnih dana posjetila ih je i pomoćnik ministra trgovine i turizma Republike Srpske Duška Tegeltija, a svoju posjetu štandu najavili su ministri, predstavnici predstavništva Republike Srpske u Srbiji, Udruženje Trebinjaca.

- Veliki broj medijskih kuća iz Republike Srpske, Srbije i Crne Gore posjetio je naš štand i interesovao se o našoj promociji u Beogradu - rekao je Radić.

Međunarodni sajam turizma u Beogradu biće završen sutra, a ove godine održava se pod sloganom "Put pod noge".