latinica  ћирилица
23/02/2020 |  14:44 ⇒ 14:51 | Autor: SRNA

Dodik poželio uspjeh mladom Daliboru Iliću iz KK Igokea

Srpski član Predsjedništva BiH Milorad Dodik razgovarao je danas u Beogradu sa mladim košarkaškim reprezentativcem Srbije Daliborom Ilićem, koji je inače košarkaš KK Igokea iz Laktaša.
Milorad Dodik i Dalibor Ilić - Foto: SRNA
Milorad Dodik i Dalibor IlićFoto: SRNA

Uoči današnje košarkaške utakmice reprezentacija Srbije i Gruzije, Dodik i Ilić su razgovarali o takmičarskoj sezoni, ostvarenim rezultatima, kao i o planovima za budućnost.

Srpski član Predsjedništva BiH poželio je mladom Iliću mnogo uspjeha, sportske sreće na parketu i pobjeda, kao i uspjeha u privatnom životu.

Ilić je zahvalio srpskom članu Predsjedništva BiH na podršci, koja mu je, kako je rekao, danas posebno važna uoči meča sa reprezentacijom Gruzije.

Dalibor Ilić /20/ rođen je u Višegradu. Ponikao je u mlađim kategorijama višegradske Varde, a u ljeto 2015. godine prešao je u mlađe kategorije KK Igokea.

Tokom Superlige Srbije 2019. godine igrao je na pozajmici u ekipi Mega Bemaksa. Bio je kapiten sastava juniorske reprezentacije Srbije koji je osvojio zlatnu medalju na Evropskom prvenstvu 2018. godine, a ovog mjeseca dobio je poziv da igra za seniorsku reprezentaciju Srbije za kvalifikacije za odlazak na Evropsko prvenstvo 2021.