X

Za vaš uređaj je
dostupna aplikacija

latinica  ћирилица
24/02/2020 |  22:57 ⇒ 23:01 | Izvor: Novosti

Haos u Beču: Masovna tuča 50 osoba nakon porodične večere

Čak 50 osoba učestvovalo je u velikoj tuči u Beču, kada su se članovi jedne srpske porodice okupili u tamošnjem restoranu. Nakon što je reagovala policija uhapšene su četiri osobe, a u opštoj tuči je bilo i povrijeđenih.
Policija Austrije - Foto: ilustracija
Policija AustrijeFoto: ilustracija

Mnogobrojna porodica okupila se u restoranu u Beču na porodičnoj proslavi u subotu, pišu austrijski mediji, ali je susret eskalirao nakon više uzastopnih čarki.

Pale su teške riječi, a u jednom trenutku došlo je i do fizičkog sukoba članova ove porodice za koje portal "OE24" tvrdi da imaju romske korijene.

Izbila je masovna tuča koja se preselila na ulicu, zbog čega je morala da interveniše policija na poziv konobarice tog restorana. Došavši na lice mjesta, policajci su se šokirali kada su vidjeli da se međusobno tuče 50 osoba! Odmah su pozvali pojačanje, blokirali cijelu ulicu i uslijedilo je hapšenje...

Četiri osobe završile su sa lisicama na rukama, dok je hitna pomoć identifikovala četvoro povrijeđenih. Motiv tuče, zasad, nije poznat, ali je izvjesno da se radi o porodičnim nesuglasicama.