X

Za vaš uređaj je
dostupna aplikacija

latinica  ћирилица
Zdravosfera
27/02/2020 |  22:21 | Izvor: RTRS

Јugović kandidat za načelnika

Opštinski odbor Saveza nezavisnih socijaldemokrata Pale večeras je jednoglasno odlučio da Boško Јugović bude njihov kandidat za načelnika opštine na lokalnim izborima.
Boško Јugović - Foto: SRNA
Boško ЈugovićFoto: SRNA

Јugović, koji je predsjednik paljanskog SNSD-a, zahvalio je svim članovima odbora koji su mu ukazali povjerenje i naveo da će njegova kandidatura biti tema pregovora sa koalicionim partnerima.

Јugović, koji je i aktuelni načelnik opštine Pale, istakao je da je sve usmjereno na to da ova lokalna zajednica i dalje sarađuje sa Vladom Republike Srpske i nadležnim republičkim institucijama koje su toliko uložile u Pale.

On je ocijenio da je sve što se desilo u emisiji na jednoj lokalnoj televiziji /u vezi sa optužbama da opština Pale rasprodaje zemljište po Јahorini/ usmjereno protiv njega, s ciljem njegove diskreditacije.

Јugović je istakao da će uvijek raditi za dobrobit opštine i naglasio da je i u vezi sa zemljištem na Јahorini opština Pale donijela odluku kojom želi da zaštiti svoje interese.

On je dodao da su za za načelnika Pala 2016. godine izabrali građani sa 7.500 glasova, a ne predsjednik Nadzornog odbora Olimpijskog centra Јahorina, Nedjeljko Elek.