latinica  ћирилица
28/02/2020 |  12:59 ⇒ 13:01 | Autor: RTRS

Drašković: Neću dozvoliti laž, klevetu i reketiranje Vukanovića

Narodni poslanik Nebojša Vukanović kontinuirano sa skupštinske govornice izgovara uvrede, klevete i laži kojima pokušava da oskrnavi moje ljudsko dostojanstvo i ličnost i uruši poslovni ugled sistema Svislajon Takovo brukajući cijelu Hercegovinu, rekao je Rodoljub Drašković, vlasnik ove kompanije.
Rodoljub Drašković (Foto: swisslion-takovo) -
Rodoljub Drašković (Foto: swisslion-takovo)

- Ukoliko nadležni organi nisu sposobni da sačuvaju moje ljudsko dostojanstvo i moju poslovnu ličnost koja je dokazana u svim sferama privrednog i društvenog života biću prinudjen da obustavim izgradnju Hrama nauke,znanja i umjetnosti – Gimnaziju i zaustavim sve privredne aktivnosti U Hercegovini , dislociram proizvodne kapacitete i i trajno napustim Hercegovinu - istakao je Drašković.

Kaže da su javnosti poznati Vukanovićevi metodi reketiranja javnih ličnosti, a mora da zna da je udario na pogrešnu adresu jer kako ističe niko ga u životu nije reketirao. pa neće ni on.

- Lično ću sprovesti sve zakonske mjere radi zaštite integriteta svoje ličnosti i zaštite ugleda poslovnog sistema Svislajon Takovo. Teško Hercegovini ako joj društvenu i privrednu stvarnost budu kreirali takvi kao Nebojša Vukanović - rekao je Drašković.