latinica  ћирилица
28/02/2020 |  13:20 ⇒ 13:27 | Autor: Agencije

U ovoj opremi će Đoković u pohod na Rolan Garos (FOTO)

Otvoreno prvenstvo Francuske ili popularnije Rolan Garos je drugi Gren slem turnir koji nas očekuje u ovoj godini koja je po svemu sudeći, za sada, jako uspješna za predstavnike srpskog tenisa.
Đokovićev dres za Rolan Garos (foto:BasiaID) -
Đokovićev dres za Rolan Garos (foto:BasiaID)

Na čuvenoj pariskoj šljaci očekuje se velika borba, do posljednjeg atoma snage, na šta smo već i navikla na ovako velikom turniru, jer mnogo je onih koji su gladni titule dok je njen branilac, čak dvanaestostruki šampion šljake Rafael Nadal.

Na ovako velikom i značajnom turniru, svaki sastavni dio tenisa i tenisera je veoma bitan, tako je i kada se govori o opremi i odjeći tenisera u kojoj nastupaju, upravo iz tog razloga sponzori najboljeg srpskog tenisera, Novaka Đokovića objavili su fotografije opreme u kojoj će Nole nastupiti u Parizu.

Sponzor Novaka Đokovića je, već duži niz godina, čuveni francuski brend LaKosta, oni su sa srpskim teniserom potpisali jedan najskupljih sponzorskih ugovora u istoriji bijelog sporta.

Ali kada se uporede Novakovi rezultati, kao i neprekinuti niz od 20. pobjeda u ovoj kalendarskoj godini, definitivno im se isplatilo. Možemo reći da se isplatilo i Noletu jer, iz turnira u turnir, iznenađuje i zadivljuje fanove svojom opremom, sa kakvom se malo ko može pohvaliti.

Trenutno, prvi reket svijeta kreće u pohod na svoju drugu tituli u Parizu, dok je prvu osvojio 2016. te godine, kada je u finalu savladao Endija Marija sa 3:1 u setovima.

Rolan Garos je na programu od 24.5 do 07.06 ove godine.