latinica  ћирилица
10/03/2020 |  08:26 | Autor: SRNA

GO SDS Bijeljina: Podrška Mićiću bez obzira na posljedice

Gradski odbor SDS Bijeljina jednoglasno je sinoć podržao kandidaturu Miće Mićića za gradonačelnika, bez obzira na eventualne negativne odluke po ovaj odbor od SDS-a Republike Srpske.
Sjednica Gradskog odbora SDS Bijeljina - Foto: SRNA
Sjednica Gradskog odbora SDS BijeljinaFoto: SRNA

- Ukoliko Predsjedništvo i Glavni odbor SDS Republike Srpske donesu odluke o eventualnom isključenju nekog od naših članova, Gradski odbor SDS Bijeljina će stati u zaštitu tih članova i tražiće vanrednu sjednicu Glavnog odbora i Skupštine SDS Republike Srpske - poručili su iz bijeljinskog odbora stranke.

U zaključcima se navodi da bijeljinski Gradski odbor SDS-a podržava Mićićevu kandidaturu za gradonačelnika i ističe da Mićić ima i podršku za pravljenje široke koalicije u Bijeljini, uključujući i SNSD.

- Gradski odbor SDS Bijeljina ostaje pri odlukama donesenim na prethodnoj sjednici, kao i na sastancima sa svim mjesnim odborima, da Mićić bude kandidat SDS za gradonačelnika Bijeljine na lokalnim izborima 2020. godine - saopšteno je iz stranke.

Podrška Gradskog odbora SDS Bijeljina data je za nacrt sporazuma potpisanog sa SNSD, kao i potpisane sporazume za podršku kandidaturi Mićića za gradonačelnika, kao i one koji će uslijediti, pri čemu su navedne stranke Pokret za Bijeljinu i DNS.

U jednom od zaključaka se navodi da će SDS Bijeljina na lokalne izbore izaći sa svojom listom za odbornike.