latinica  ћирилица
22/03/2020 |  13:53 ⇒ 13:55 | Autor: Blic

Đoković uz molitvu sa Ostroga pokazao šta radi u izolaciji (FOTO)

Novak Đoković podijelio je fotografiju sa porodicom, uz molitvu za zdravlje svih ljudi.
Novak Đoković (foto:AP Lee Jinman) -
Novak Đoković (foto:AP Lee Jinman)

– Molitva sa Ostroga: Da bismo dobili nešto što nikada nismo imali, moramo učiniti nešto što nikada nismo učinili. Kada nam Bog uzima nešto što ne možemo shvatiti, on nas ne kažnjava, već nam otvara ruke da primimo nešto još bolje. Božja Volja nas nikada neće odvesti negdje gdje nas Božja Milost neće zaštiti. Bože, uđi u moju kuću i oduzmi sve moje brige i bolesti, liječi i bdij nadamnom i mojom porodicom, u božje ime. Amin – napisao je Novak uz fotografiju na kojoj se vidi kako provodi vrijeme sa suprugom Јelenom i nasljednicima Tarom i Stefanom, u kućnoj atmosferi.

      View this post on Instagram

I pray for the health and healing of you. May God heal any sickness you have physical, mental or spiritual. May he give you health, energy and joy today. Swipe for my full message. Molitva sa Ostroga: Da bismo dobili nešto što nikada nismo imali, moramo učiniti nešto što nikada nismo učinili. Kada nam Bog uzima nešto što ne možemo shvatiti, on nas ne kažnjava, već nam otvara ruke da primimo nešto još bolje. Božja Volja nas nikada neće odvesti negde gde nas Božja Milost neće zaštiti. Bože, uđi u moju kuću i oduzmi sve moje brige i bolesti, leči i bdij nadamnom i mojom porodicom, u božje ime. Amin

A post shared by Novak Djokovic (@djokernole) on Mar 22, 2020 at 5:08am PDT

On je potom dodao da se trenutno moli za sve ljude, kako bi se svijet što prije izborio sa pandemijom korona virusa.

– Molim se za sve ljude, pogotovo za one kojima je podrška i molitva sada najviše potrebna. Da ozdrave i da svi zajedničkim snagama prebrodimo ovaj virus. Molim vas da ostanete u karantinu – napisao je Novak, koji je potom dodao da njemu boravak u izolaciji prija, budući da vrijeme provodi sa svojom porodicom, prenosi Blic.