X

Za vaš uređaj je
dostupna aplikacija

latinica  ћирилица
Zdravosfera
24/03/2020 |  13:29 ⇒ 14:11 | Izvor: ATV

Zbog fizičkog napada na radnika Beme, priveden Ivan Begić (FOTO)

Zbog fizičkog napada na radnika obezbjeđenja Beme priveden je Ivan Begić, predsjednik mladih PDP-a.
Ivan Begić - Foto: RTRS
Ivan BegićFoto: RTRS

Kako je ATV ranije pisala Policijska uprava Banjaluka primila je prijavu radnika obezbjeđenja banjalučke Fabrike obuće "Bema" da je napadnut ispred ove fabrike.

- Oko 14.55 časova u PS B.Luka Obilićevo prijavio je V.D. iz Karanovca, Banja Luka, da je fizički napadnut od strane jednog NN lica, u blizini tvornice obuće "Bema" u ul. Vojvode Pere Krece. Policijski službenici su na licu mjesta zatekli prijavitelja, Draška Stanivukovića, Ivana Begića i Nikoliju Mušić, svi iz Banjaluke.

Foto: RTRS

V.D. je izjavio da je uočio NN lica kako putem telefona snimaju radnike fabrike "Bema", prilikom odlaska s posla, prišao im i pitao iz kog razloga snimaju i rekao da to nije dozvoljeno, a zatim je došlo do verbalne rasprave između njega i Begića, koji mu je otvorenom pesnicom zadao udarac u predjelu glave, nanijevši mu povrede i u predjelu oka u vidu hematoma i ogrebotinu u predjelu nosa, saznaje ATV.

Pripadnici Službe hitne medicinske pomoći Banja Luka su V.D. prevezli u njihove prostorije, te je on stavio Prijedlog za krivično gonjenje za krivično djelo - tjelesna povreda.