X

Za vaš uređaj je
dostupna aplikacija

latinica  ћирилица
24/03/2020 |  20:16 | Izvor: SRNA

Mitrović uplatio 50.000 KM bijeljinskoj bolnici

Vlasnik firme "Oktan promet" Vojin Mitrović uplatio je 50.000 KM Bolnici "Sveti Vračevi" u Bijeljini za kupovinu neophodne medicinske opreme, saopšteno je iz ove zdravstvene ustanove.
Vojin Mitrović -
Vojin Mitrović

- S obzirom na situaciju u kojoj se nalazi cijelo čovječanstvo, a zbog epidemije virusa korona, neophodno je da svi budemo na usluzi zdravstvenim radnicima koji su prva karika u zaštiti zdravlja naših građana - poručio je Mitrović.

On je apelovao na sve privrednike da pokažu solidarnost i društvenu odgovornost i pomognu ljudima i Republici Srpskoj, odnosno njenom zdravstvenom sistemu, kako bi se adekvatno suprotstavili ovoj novonastaloj zdravstvenoj pošasti.

- Svjestan situacije u kojoj se nalazimo, porodica i ja smo se dogovorili da bijeljinskoj bolnici uplatimo novac koji će upotrijebiti za ono što je potrebno u pružanju kvalitetne zdravstvene zaštite našim sugrađanima - naveo je Mitrović.

Menadžment Bolnice "Sveti Vračevi" zahvalio je porodici Mitrović u ime zaposlenih u ovoj zdravstvenoj ustanovi, građana Bijeljine i Republike Srpske.