latinica  ћирилица
01/04/2020 |  11:07 ⇒ 12:07 | Autor: RTRS

Eko toplane uvele mjere u cilju suzbijanja virusa korona

U skladu sa preporukama nadležnih institucija, Eko toplane Banjaluka od 16. marta 2020. godine uvele su ograničenja koja se odnose na smanjenje socijalnih kontakata u okviru preventivnih mjera na suzbijanju virusa korona.
Eko toplane - Foto: RTRS
Eko toplaneFoto: RTRS

Korisnički centar će prilagoditi rad sa korisnicima na način da će se svi kontakti obavljati:

– pozivom na besplatnu info liniju 0800 502 12 ili na brojeve: 051/492-862, 051/492-863, 051/492-864 za domaćinstva, odnosno na broj: 051/492-866 za poslovne prostore,

– imejlom na info@ekotoplanebanjaluka.com 

– pismeno na adresu Bulevar vojvode Živojina Mišića 32, Banjaluka.

Svi zahtjevi, primjedbe i žalbe šalju se poštom ili putem imejla.

Korisnici koji žele da potpišu ugovor sa Eko toplanama d.o.o. prethodno treba da pozovu jedan od navedenih brojeva telefona, kako bi se dogovorilo zaključenje ugovora.

Sva dokumentacija koja se dostavlja lično, ostavlja se na portirnici u ulici Bulevar vojvode Živojina Mišića 32, nakon čega će biti proslijeđena na protokol i na dalje postupanje, kako ne bi bio zaustavljan proces redovnog rada.

Izlasci na teren po žalbama korisnika u vezi sa pojedinačnim problemima sa grijanjem, kao i redovno mjerenje temperature u stanovima i poslovnim prostorima, prolongiraće se do uspostavljanja uobičajenog načina rada. Tehničke ekipe izlaziće na teren jedino u slučaju havarije na zajedničkim ili kućnim instalacijama.

Sve navedene mjere će se primjenjivati do 13. aprila 2020. godine, nakon čega će se donijeti odluka o daljoj organizaciji rada.

Eko toplane nastavljaju proizvodni proces u redovnom režimu rada što, osim redovne isporuke toplotne energije, podrazumijeva praćenje stanja na toplifikacionoj mreži i blagovremeno otklanjanje eventualnih kvarova na distributivnom sistemu, kako bi se korisnicima obezbijedila nesmetana isporuka toplotne energije.

Isporuka toplotne energije u Banjaluci danas je uredna i nema planiranih isključenja.